2015. augusztus 9., vasárnap

A Szelíd Harcos visszatér

Néhány évvel ezelőtt Olivia Newton-John férjével Johnnal együtt felbukkant az MLM világában és megalapították az Amazon Herb céget, mely cég nyers gyógynövényeket hozott az Amazonas környékéről, fenntartható termesztéssel és kézi csomagolással.

Két amerikai vállalkozó volt felelős az európai nyitásért, - az egyik a magyarországi Network Marketing Mesterelme Nap vendégelőadója is volt, így lehet, hogy már több forrásból is
halottál róla: Steven Eugene Kuhn, az amerikai hadsereg veteránja, aki miután
Steven Eugene Kuhn az amerikai
 hadseregben
megjárta az iraki háborút, majd később kolostorba vonult, hogy újra magára találjon, miután feljutott a csúcsra egy angol vállalatnál, mint európia igazgató és megszerezte MBA fokozatát a nagytekintélyű Bradford Egyetem Menedzsment Iskolájában. 

Steven jelenleg átszervezés és start up szakértő, politikai tanácsadó, best-seller író és a legnagyobb nem politikai szervezet társalapítója Németországban. Munkája 3 - 6 országba szólítja havonta. Mivel Steven minden ajtó mögött lát egy lehetőséget, jól tudja, hogy üzletileg érdemes kapcsolatot tartani mindezekben az országokban és 
ezeknek magát megsokszorozva segíteni abban, hogy bőséges életet éljenek és ezáltal ő maga is.

Itt jön képbe a Network Marketing: tulajdonképpen vicces, hogy Steven sosem volt "főállású" hálózatépítő, mégis kevesebb mint egy hónap alatt 7  országban indította el az Amazon Herb üzletet és jelentős hálózatot épített Európában, az Egyesült Királyságban és az USA-ban rövid idő alatt 2009 és 2012 között. 

Filozófiája egyszerű: Legyél kiváló abban amit csinálsz, attól függetlenül, hogy mi az, vagy milyen kicsi. Tarts meg az átláthatóságot,őszinteséget és az egybevágóságot mint az értékek gerincét, így beszélhetsz bárkinek bármiről, anélkül, hogy azon kellene aggódnod, mit gondol a másik. A személyiséged az erkölcsöd és az értékrended visszatükröződése. Ha alacsony az erkölcsi szint és ködös az értékrend, az látszik rajtad, teljesen mindegy mit próbálsz eljátszani. Ha pozitív vagy, az erkölcsi szinted magas és az értékrended is az akkor az emberek maguktól vonzódnak hozzád.
Ez azt feltételei, hogy sokszor a keményebb helyes utat választod a könnyebb rossz 
helyett, így bizonyos időbe telik ugyan, de ez mindig kifizetődik.
És szembesüljünk a ténnyel: a Network Marketing szakma magas erkölcsi szintért és értékekért kiállt, miután néhány kártékony személy igencsak ártott neki. 

Steven Magyarországon volt egy 6 hónapos üzleti átszervezési szerződéssel 2009-ben és 2010-ben, amikor az Amazon Herb szervezetét indította. Ezalatt az idő alatt szeretett bele egy magyar hölgybe akit Katalinnak hívnak, így úgy döntött egy kicsit tovább marad. Nemsokára eljegyzés, majd házasság kötés következett.

Steven és Kata Kuhn
Steven és Kata Kuhn - Just Married!
Most már egy 13 hónapos fiuk van és egy kislányuk születik augusztusban. Steven családjával Budapesten él és annyira szereti az országot, hogy még a csárdást is megtanulta!

Steven és Kata tánc közben 

Az Amazon Herb vállalat megszüntette európai működését, miután az EU elkezdte a gyógynövények potenciálját firtatni és csökkenteni akarta a gyógynövény tartalmat minden egyes adagban. A cég tovább működött az USA-ban, amíg 2012-ben az egyik legnagyobb amerikai MLM cég megvásárolta.

Steven nem foglalkozott Network Marketinggel amióta az Amazon Herb elhagyta az EU-t 2011-ben, mivel nem találta meg a megfelelő termék, szenvedély, jövőkép és csapat keveréket.Egészen mostanáig és most visszatért az események közepébe és lendületet vett. Bemutatókat, tájékoztatókat, találkozókat szervez, hogy lerakja egy tartós üzlet alapjait, miközben megbízásai Lengyelországba és Németországba szólítják, közben péntektől vasárnapig Magyarországon él. Az alsóvonalai lelkesek, hiszen ha szükséges, a  személyes közös munka és találkozások is működnek vele ezekben az országokban.

Azok akik ismerik és találkoztak vele (például a Mesterelme Napon 2012-ben) tudják, olyan mint egy teher vonat, ha beindul,vörösen izzik a sín alatta.

Izgatottan és kiváncsian várjuk, hogy az "öreg harcos" mit hoz létre ezúttal és örülünk, hogy egy ilyen erkölcsileg is erős vezető újra visszatért az iparágba.


Ha bármi kérdésed van hozzá, Steven elérhető: 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kerüld légyszíves a kéretlen reklámbejegyzést / másnéven SPIM-et./ Értékes hozzászólásodra vagyunk kiváncsiak és nem valami replikált linkre egy tuti lehetőségről.Köszönöm, hogy ezt betartod. Csak érdemi hozzászólást teszünk ki, trágárságot kerüld. Nick néven nem biztos, hogy megjelensz.