2010. június 13., vasárnap

Videó részletek Tom "Big Al" Schreiter Szemináriumáról

A Ustream segítségével volt élő közvetítés a mai Big Al szemináriumról,ahol nagyon jó hangulat volt, rengeteg gyakorlás és megint ámultaba ejtően egyszerű,de mégis hatékony kommunikációs készségek és vezetők kiválasztását segítő módszerek Tom Schreitertől.










A Big Al szemináriumok hanganyagait eléred az MLM Siker webáruházban:

http://mlmsiker.shoprenter.hu

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok.

    Ma is sokat tanultunk Big Al-től. Mint mindig most is cégfüggetlenül adta a példákat, ötleteket.

    Ilyenekről tanultunk, hogy hogyan kell az emberekhez üzleti, kereskedelmi nyelven beszélni.
    Több új készséget is tanultunk pl. hogyan érd el, hogy az emberek rád figyeljenek. Mi a különbség a két kör között. Rengeteget gyakoroltunk természetesen.

    Ez az első Big Al tréning amin részt vettem. Nagyon jól éreztem magam, ha tudsz gyere el te is a következőre. :) Teljesen más élőben látni, hallani mintha csak CD vagy DVD látnád, hallanád.

    VálaszTörlés
  2. Én is részt vettem ezen a Big Al képzésen, mondhatni sokat is tanultam, azonnal alkalmazható módszereket, amelyeket azóta is sikerrel alkalmazok. Ezek a kommunikációs módszerek sikerrel alkalmazhatóak mindenféle szerkezetű hálózatban, a bináris rendszerekben pedig különösen jól.

    VálaszTörlés
  3. Mindig nagyon sok hasznos és azonnal alkalmazható kommunikációs technikát tanulhatunk Big Al -től. Köszönjük Neki és "magyar hangjának" Mátrai Szilárdnak.

    VálaszTörlés

Kerüld légyszíves a kéretlen reklámbejegyzést / másnéven SPIM-et./ Értékes hozzászólásodra vagyunk kiváncsiak és nem valami replikált linkre egy tuti lehetőségről.Köszönöm, hogy ezt betartod. Csak érdemi hozzászólást teszünk ki, trágárságot kerüld. Nick néven nem biztos, hogy megjelensz.