2013. május 15., szerda

Hova tűnt Randy Gage?

Randy Gage, a világ egyik leghíresebb MLM tanítómestere néhány napja  a következő bejegyzést hagyta hátra blogján:


A legközelebbi viszontlátásra!

by Randy Gage

Több mint 20 éve tanár vagyok. Az emberek segítésének a lényege pedig az, hogy felismerjük és válaszolunk a lehetőségeikre. És ez a hivatás azzal kezdődik, hogy az ember felismeri és reagál a saját lehetőségeire.

Sok tartalmat szolgáltattam heti rendszerességgel: Egy új epizódot a Prosperity TV-be, öt blog bejegyzést, és sok rövidebb bejegyzést közösségi média csatornákon. Mindezt a sok előadás, konzultáció, könyvírás és más anyagok megírása mellett tettem.

Ez egy rendkívül jutalmazó és bódító folyamat volt és úgy érzem, hogy a legmagasabb szinten dolgozom az életemben. Ugyanakkor mindez „megadóztatja” a forrásaimat és korlátozza  a saját tanulásomat.

Szóval a mai napon búcsút kell intenem egy időre…

Eladtam az otthonom, a sportkocsijaimat és minden lakberendezési tárgyamat egy dubai sejknek. Több mint 100,000 dollárt érő öltönyeim vannak melyek nem illenek a mostani testfelépítésemhez és egy csomó más dolog ami többé nem áll szolgálatomban, úgyhogy létrehoztam egy vákuumot. Kérlek, ne mondjátok el Robin Sharma-nak, de a következő könyvem címe talán: A Szerzetes, Aki Eladta a Viperét lesz.  
(Robin Sharma híres könyve A szerzetes, aki eladta Ferrariját -Trivium Kiadó -a ford.)

Mától kezdve nem posztolok többet a Facebook oldalamra, Twitter oldalamra, YouTube csatornámra és blogomra, és eltűnök a nyilvános színről.

Beutazom a világot, követem a napot és a kreatív múzsámat, keresve a követező leckéket melyet az élet felkínálhat nekem. Talán írok négy-öt könyvet, megtanulok két-három nyelvet és meglátogatok 10-15 országot. Visszamehetnék valahol az iskolába, kereshetném a Galti szakadékot, betervezhetnék néhány naplementét, vagy talán elszököm a Cirque du Soleil-el.

Egy dolog biztos: Az exponenciális sebességgel növekvő változás és technológiai fejlődés a következő évtizedet a legkaotikusabbá teszi az emberi történelemben. Választ kell majd találnunk a legzavarbahozóbb kérdésekre, melyekkel az emberiség valaha szembekerül.

És ebből a káoszból fognak szintén kiemelkedni a legnagyobb lehetőségek az emberi történelem során…

A Risky Is the New Safe (Kockáztass, ha biztonságra vágysz, Bagolyvár Trade kft. ) írása közben felnyílt a szemem fejlesztések, trendek és lehetőségek iránt, melyeket mélyebben fel akarok fedezni. Az egyik dolog amit tenni fogok ezen az önkéntes sabbaton, hogy megírom a „Risky” folytatását, melynek a címe 2024: The History of the Future (2024:A jövő történelme) lesz.

Megragadok néhány elképzelést az első könyvből és mélyebbre megyek a nyúl üregében…

Az értékesítése, marketing és márkaépítés területét illetően – több bomlasztó változás fog bekövetkezni a következő tíz évben, mint amennyi az elmúlt 200-ban volt tapasztalható. Más területeken, mint a gyógyszeripar, wellness, és hosszú élet, több komoly bomlást fogunk tapasztalni a következő évtizedben, mint amennyit az elmúlt ezer évben láthattunk. És néhány kiválasztott területen, mint a génmódosítás és a mesterséges intelligencia – több bomlasztó változás lesz tapasztalható a következő tíz évben, mint amennyi tapasztalható volt az elmúlt 13 milliárdban. Komolyan.

Ahhoz, hogy az emberiség túlélje ezeket a kihívásokat, egy teljesen újfajta gondolkodás szükségeltetik. Én még nem vagyok ezen a szinten, de elhatároztam, hogy eljutok oda. És ez az oka ennek a kalandnak, amire most vállalkozom.

Ugyanakkor, számtalan tartalmat hagytam hátra azoknak akik szeretnék tanulmányozni a jólét útját. Több mint 100 epizódja található meg a Prosperity TV-nek itt. Látogasd meg és nézz meg egy vagy két részt egy héten, hogy fenntartsd a bőség tudatod. Minden könyvemet megtalálhatod az Amazon és Barnes & Noble oldalakon. És nézz be ide és kutasd a blogot is bármikor; több mint 1,000 bejegyzés van archiválva itt.

Kérlek, ne kérdezzétek, meddig leszek távol, mert nem tudom. Iratkozz fel a frissítési listámra itt és ha és amikor visszatérek, te leszel az első, aki tudni fog róla.

Járj nyitott szemmel: Talán meglátsz engem egy egyetemen, vagy egy shaolin templomban, egy Buenos Aires-i bálterem parkettjén, egy vulkánt mászva Costa Ricán, vagy valahol a messzi délen.

A legközelebbi viszontlátásig, kérlek: ÉLJ GAZDAGON!

- RG


2014 januári Update:  Randy Gage ismét publikál.
2019 update: Megjelent új könyve A Sikeres Direkt Értékesítés Tudománya
Az MLMSiker.hu alapítója Mátrai Szilárd csinált vele egy interjút, ide kattintva meg tudod kapni a linket, a jelentkezés után.
http://mlmsiker.blogspot.com/2020/02/elo-interju-randy-gage-el.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kerüld légyszíves a kéretlen reklámbejegyzést / másnéven SPIM-et./ Értékes hozzászólásodra vagyunk kiváncsiak és nem valami replikált linkre egy tuti lehetőségről.Köszönöm, hogy ezt betartod. Csak érdemi hozzászólást teszünk ki, trágárságot kerüld. Nick néven nem biztos, hogy megjelensz.