2013. május 12., vasárnap

A 2013-as év Cégfüggetlen ! MLM rendezvénye


Kedves Olvasóm!

2006 óta üzletépítők százai gyűlnek össze rendszeresen különböző Network Marketing, MLM és Direkt Értékesítő cégekből egy különleges rendezvényre, hogy kiváló trénerektől, vezetőktől tanuljanak naprakész megközelítéseket, módszereket és szerezzenek új látásmódokat üzletük, vállalkozásuk, valamint életük sikeresebb vezetésére...ahogy arról már lehet hogy Te is értesültél, ; facebookon, vagy a profiMLM Magazinból, az idén  9. alkalommal kerül megrendezésre a Network Marketing Mesterelme Nap, ismét egybegyűjtve kiváló előadókat és azokat a hálózat építőket, akik tanulni akarnak és készek a fejlődésre.

Ezért ajánlom, hogy a üzletépítőként, vezetőként Te is vegyél részt ezen az eseményen, melynek több neves hazai előadó mellett, mint Tonk Emil, Kreutz Zsolt, Mátrai Vanda,Dr. Berke Szilárd, idén is vendége Tom „Big Al” Schreiter az USA-ból aki az MLM Insider .com 2011-es szavazása alapján a világ legjobb cég független MLM trénere és több mint 30 éve áll azonnal használható kommunikációs és vezető képzési módszereivel a hálózatépítők szolgálatában. Meghívásomra, többször tartott már képzést Magyarországon, sok száz hálózatépítő részvételével.„Magyar hangja”, mint mindig, most is én, Mátrai Szilárd leszek.

Külön Figyelmedbe ajánlom : minden Vezető, aki 4 partnerének is rendel jegyet vagy csomagot a rendezvényre és saját maga VIP, részt vehet Tom „Big Al” Schreiter vezetői találkozóján is.

Érdemes időben cselekedni, mert az első 20 vezető ajándékba kapja Tom „ Big Al” Schreiter – Hogyan találj és nevelj vezetőket című hanganyagát, ami szintén magyar tolmácsolással készült és Tom adja át és dedikálja a vezetői találkozón.
A rendezvény teljesen cég független, semmilyen MLM céget vagy terméket nem reklámoz, az üzletépítők teljesen biztonságban vannak ezen a rendezvényen, hiszen a „házirendet” mindenki a jegyvásárlással elfogadja.

A képzések tematikája megtalálható a www.mesterelmenap.hu oldalon .

A kedvezményes ajánlat:

Féláron a Párom

A szervező biztosítja azt is a VIP jegyet vásárlóknak, hogy párjukat fél áron elhozhatják. Ez azt jelenti, hogy a pároknak a VIP szektorban biztosított az ülőhely, de természetesen az egyéb ajándékokból csak egyet kapnak. Tehát egy VIP pár összes költsége a Féláron a Párom és a Korán Kelők Kedvezményével együtt :19.900 + 9950= 29850 Ft ( az árak az áfá-t tartalmazzák.)

Ezen felül egészen a rendezvényig minden 10 jegy rendelése után + 1 jegy és a hozzá tartozó csomag ajándékba jár, abból a típusból, amiből a legtöbb van a 10-ben.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Biztosítsd a helyed most! www.mesterelmenap.hu

Sikeredért,

Mátrai Szilárd


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kerüld légyszíves a kéretlen reklámbejegyzést / másnéven SPIM-et./ Értékes hozzászólásodra vagyunk kiváncsiak és nem valami replikált linkre egy tuti lehetőségről.Köszönöm, hogy ezt betartod. Csak érdemi hozzászólást teszünk ki, trágárságot kerüld. Nick néven nem biztos, hogy megjelensz.